Veiseliha käitlemine
4. veebr. 2022 10:00 - 17:00
Koolitus “ Veiseliha käitlemine“
4.veebruar 2022
10.00 – 11.30 Nõuded veiseliha käitlemisele. Veiserümba algtöötlemine. Koolitaja – Eve Klettenberg
Kohvipaus
11.45 – 13.15 – Veiseliha kui tooraine – liha kvaliteet, konditustamine, säilitamine, laagerdamine. Kulinaarne lihalõikus. Koolitaja – Eve Klettenberg
Lõuna
13.45 – 15.15 – Veiseliha kui tooraine – liha kvaliteet, konditustamine, säilitamine, laagerdamine. Kulinaarne lihalõikus. Koolitaja – Eve Klettenberg
Kohvipaus
15.30 – 17.00 – Veiseliha kui tooraine – liha kvaliteet, konditustamine, säilitamine, laagerdamine. Kulinaarne lihalõikus. Koolitaja – Eve Klettenberg
11.veebruar 2022
9.00 – 10.30 Veise lihast toodete valmistamine – lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine, kaua küpsetatud liha. Koolitaja – Eve Klettenberg
Kohvipaus
10.45 – 12.15 – Veise lihast toodete valmistamine – lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine, kaua küpsetatud liha. Koolitaja – Eve Klettenberg
Lõuna
12.45 – 14.15 – Veise lihast toodete valmistamine – lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine, kaua küpsetatud liha. Koolitaja – Kaiti Pirs
14.15 – 14.30 Kohvipaus
14.30 – 16.00 – Veise lihast toodete valmistamine – lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine, kaua küpsetatud liha. Koolitaja – Kaiti Pirs
Aadress Müüri t. 4 Olustvere alevik Põhja-Sakala vald, 70401 Viljandimaa
Telefon 4374290
e-post kool@olustvere.edu.ee