Vinnutatud/kuivatatud ja fermenteeritud toodete valmistamise koolitus
25. sept. 2020
25.september 2020
9.00 – 10.30 – Liha kui tooraine. Toidu riistsaastumine ja selle mõju toiduainetele. Kuivatatud ja fermenteeritud vorstide tehnoloogia. Liha kuivatamise tehnoloogia – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
10.30 – 10.45 – Kohvipaus
10.45 – 12.15 – Liha kui tooraine. Toidu riistsaastumine ja selle mõju toiduainetele. Kuivatatud ja fermenteeritud vorstide tehnoloogia. Liha kuivatamise tehnoloogia – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
12.15 – 12.45 – Lõuna
12.45 – 14.15 – Liha kui tooraine. Toidu riistsaastumine ja selle mõju toiduainetele. Kuivatatud ja fermenteeritud vorstide tehnoloogia. Liha kuivatamise tehnoloogia – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
14.15 – 14.30 – Kohvipaus
14.30 – 16.00 – Liha kui tooraine. Toidu riistsaastumine ja selle mõju toiduainetele. Kuivatatud ja fermenteeritud vorstide tehnoloogia. Liha kuivatamise tehnoloogia – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
23.oktoober 2020
9.00 – 10.30 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
10.30 – 10.45 – Kohvipaus
10.45 – 12.15 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
12.15 – 12.45 – Lõuna
12.45 – 14.15 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
14.15 – 14.30 – Kohvipaus
14.30 – 16.00 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
24.oktoober 2020
9.00 – 10.30 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
10.30 – 10.45 – Kohvipaus
10.45 – 12.15 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
12.15 – 12.45 – Lõuna
12.45 – 14.15 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
14.15 – 14.30 – Kohvipaus
14.30 – 16.00 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog
Registreerimine: https://docs.google.com/forms/d/1LrdCpGd12TlOJ5ityeV4U4xiN4lVhtNZguPlLT5RUVA/