Koolitus“ Linnu- ja küülikulihast toodete valmistamine“
14. sept. 2017
14.september
9.00 – 11.00 – Lindude algtöötlemine – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10– 13.10 – Lindude algtöötlemine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10 – 13.30 – Lõuna
13.30– 17.30 – Linnulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
15.september
9.00 – 11.00 – Linnulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10– 13.10 – Linnulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10– 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 – Linnulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
Koolitus jätkub küülikulihast toodete valmistamise teemal 17.-18. oktoobril (vaata www.pikk.ee kalender).