Koolitus“ Linnu- ja küülikulihast toodete valmistamine“
17. okt. 2017
Tegemist on jätkukoolitusega, mille esimese osa (linnulihast toodete valmistamine) toimumisaeg on 14.-15. september 2017.
17.oktoober
9.00 – 11.00 – Küülikute algtöötlemine – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10– 13.10 – Küülikute algtöötlemine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10– 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 – Küülikulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
18.oktoober
9.00 – 11.00 – Küülikulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10– 13.10 – Küülikulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10– 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 – Küülikulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg