XII Toiduainetööstuse Aastakonverents 2018 “Meie toidulaud 25 aasta pärast”
25. apr. 2018
9.00 – 10.00 Registreerimine, hommikukohv
10.00 – 10.05 Sissejuhatus. Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp
10.05 – 10.15 Pöördumine. Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND
Moderaator Sirje Potisepp*
10.15 – 11.00 Maailma ja Eesti majanduse (lähi)tulevik. Rasmus Kattai Eesti Panga ökonomist
11.00 – 11.30 Uus toit meie toidulaual (putukasaia turuletoomise case study). Päivi Juolahti Fazer Grupi arendus- ja innovatsioonitegevuste juht
11.30 – 11.55 Toidupoliitika tulevikusuunad. Tarmo Tamm maaeluminister
11.55 – 12.00 I sessiooni kokkuvõte – moderaator
12.00 – 13.00 Lõuna, fuajees toodete degusteerimised
13.00 – 13.50 “Eesti Parim Toiduaine 2018” väljakuulutamine, võitjate autasustamine; EV100 eritoote väljakuulutamine. Tseremoonial osalevad Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid ja maaeluminister Tarmo Tamm
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID
Moderaator: Katre Kõvask
14.00 – 14.30 Toiduainetööstuse tööjõu prognoos OSKA pilootprojekti raames. Karin Jõers-Türn ja Siim Krusell Kutsekoja projektijuhid
14.30 – 15.00 Mis on tööandjabränding? Marie Evart Tööandja turundus- ja värbamisagentuur Brandem tegevjuht
15.00 – 15.30 Tervislik paus, toodete degusteerimine
15.30 – 16.00 Toodete reformuleerimisest suhkru ja soola näidetel. Rainer Tammet AS Santa Maria juhatuse esimees ja Anne Tääkre AS Kalev turundusdirektor
16.00 – 16.50 Diskussioonivoor: Kuidas tagada Eesti toidu jätkusuutlikkus aastaks 2043?
Osalejad: Olle Horm Atria Eesti AS, Ülo Kivine Saaremaa Piimatööstus AS, Pille Pokk Sangaste Linnas AS, Illar Lemetti Maaeluministeeriumi kantsler Moderaator: Katre Kõvask
16.50 – 17.00 Lõppsõna ja kokkuvõte – moderaator
*korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi
Registreerimine on võimalik lingilt: https://goo.gl/forms/ZxUuKk6EXDor6r4e2
Osalemine üritusel on TASUTA, aga kohtade arv on piiratud!
Peale konverentsi leiab aset ka vastuvõtt!