Infopäev “Enesekontrolli- ja toiduohutussüsteemid väiketootjatele”
30. aug. 2012
Harjumaa
Tallinn, hotell Dzingel (aadress: Männiku tee 89, Tallinn)
Harjumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu Arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
ENESEKONTROLLI- JA TOIDUOHUTUSSÜSTEEMID VÄIKETOOTJATELE
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise või -töötlemisega tegelevad füüsilised
või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht
30.08.2012 (neljapäev), hotell Dzingel, aadress: Männiku tee 89, Tallinn
Teemad
– EL hügieenipakett
– Enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus
– HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi
– Töörühma, toodete kirjelduste ja toorainelehtede koostamine
– Ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine
– Riskihindamise põhimõtted
– KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine
– Seire kehtestamine
– HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Mati Roasto, DVM, PhD, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta
Kohtade arv on piiratud, VAJALIK EELREGISTREERIMINE maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175; 731 3275; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis/
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.