Veebikonverents “Toiduohutuse kommunikatsioon”
14. jaan. 2021
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab 14. jaanuaril 2021 veebikonverentsi „Toiduohutuse kommunikatsioon“.
Kuidas teha õigete sõnumitega kommunikatsiooni, suhelda riigiasutuste ja ka meediaga nii, et mõlemad oleksid võitjad. Kuidas toiduettevõtjad peaksid rääkima oma tegevustest nt loomsete toodete töötlemisest, loomakasvatusest, puurikanade pidamisest, taimekaitsevahendite kasutamisest või toiduohutuse riskidest selliselt, et nad ei satuks ühiskonna hukkamõistu osaliseks. Kuidas ja miks peaks ettevõtja selgitama kommunikatsiooniahela põhimõtet oma ettevõttes? Milline on igapäevane suhtlus riigiasutuste, tarnijate ja tarbijatega? Kas ettevõttel on olemas vaidluste lahendamise süsteem ja kuidas see töötab?
PÄEVAKAVA*
9:00 – 9:30 | Konverentsi avamine ja tervitused
Tiina Saron, Maaeluministeeriumi kantsler Meeli Lindsaar, EPKK juhatuse liige |
9:30 – 10:20 | „Pealtnägija kui ühiskonna valupunktide vaatleja“
Mihkel Kärmas, ajakirjanik ja ERR saate „Pealtnägija“ saatejuht |
10:20 – 11:10 | „Mis ajendab ettevõtet viima ellu tegevusi, mis raputavad sektorit ja loovad paradigma muutuse kogu ühiskonnale“
Liis Tuur, AS E-Piim Tootmine arendusjuht |
11:10 – 12:00 | „Läbimõeldud kvaliteedisüsteem ja asjakohane kommunikatsioon on edukuse aluseks“
Algis Murumaa, RIMI Eesti Food AS kvaliteedijuht |
12:00 – 12:15 | Sirutuspaus |
12:15 – 12:55 | „Toit on vaja tagasi kutsuda. Kuidas toimida tõhusalt ja mainet hoides?“
Olev Kalda, Põllumajandus- ja Toiduameti osakonnajuhataja |
12:55 – 13:45 | „Tarbija teadlikkuse tõstmine – vajadustele tähelepanu pööramine või paratamatusega leppimine?“
Jean-Baptiste Boucher, Copa-Cogeca kommunikatsioonijuht Ettekanne tõlgitakse eesti keelde. |
13:45 – 14:25 | „Stress, pinge ja rahulolematus. Kuidas nendega hakkama saada, hoolitsedes enda ja oma töötajate vaimse tervise eest“
Ülo Vihma, psühhoterapeut ja koolitaja |
14:25 – 14:35 | Konverentsi kokkuvõte ja lõpusõnad |
*Korraldaja on õigus teha kavas muudatusi.
Osa võivad võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Osalemine on tasuta.
Konverents toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.
Täpsem info avaldatakse ja registreeruda saab veebilehel toiduteave.ee