Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Veebipõhine infopäev piimatoodete mikrobioloogiast

9. märts 2021

BioCC OÜ korraldab teisipäeval 09. märtsil 2021 piimakäitlejatele suunatud veebipõhise infopäeva teemal „Erinevate mikroobigruppide tutvustus. Proovide võtmine mikrobioloogilisteks analüüsideks“.

Päevakava:

10:00-11:15 Ettekanne: Juustu juuretised ja juustu juuretisse mittekuuluvad piimhappebakterid juustus. Piima mikrobioloogilised omadused ja juust.

11:15 -11:45 Õppevideo: hügieeniproovide võtmine analüüsimiseks

11:45 -12:00 Paus

12:00 -13:15 Ettekanne: Sekundaarse mikroobse saastumise põhiallikad piimatööstuses.

 

Läbiviijad: teadurid Priit Elias, Liina Kuus ja Epp Songisepp (BioCC OÜ).

 

Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.

Ettevõtte vähese tähtsusega abi (VTA) vaba jääki saab kontrollida veebilehelt https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta.

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Registreerumine toiduteave.ee lehel https://toiduteave.ee/infopaev-09-03-2021-veebis-piimatoodete-mikrobioloogia/

MAK_logo