sündmus on möödas
Infopäev „Sissejuhatus lihasektori kvaliteedikava väljatöötamisse“
22. sept. 2021 10:00 - 12:15
Eesti Maaülikool korraldab 22. septembril 2021 kell 10.00–12.15 veebis infopäeva „Sissejuhatus lihasektori kvaliteedikava väljatöötamisse“.
Päevakava:
- 10.00–10.25 Sissejuhatus ja ÜhendPiP-i ühistegevuse valdkonna tegevuste tutvustus – Rando Värnik, Eesti Maaülikool (ettekanne asub SIIN).
- 10.25–10.45 Põllumajandustoodete ja toiduainete kvaliteedikavade toetamisest – Liis Raska, Maaeluministeerium (ettekanne asub SIN).
- 10.45–11.45 Lihasektori kvaliteedikava eesmärk, majanduslik kasu ja näited maailmast – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (ettekanne asub SIIN).
- 11.45–12.15 Arutelu ja kvaliteedikavade väljatöötamise töörühmade moodustamine – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.
Infopäeval osalemine on tasuta, kuid selleks tuleb registreeruda SIIN (https://forms.gle/kWEVA3ysyCcafuqX9). Link veebikeskkonnaga liitumiseks saadetakse enne infopäeva toimumist osaleja meilile.
Lisainfot saab Taavi Kiisa käest meiliaadressilt taavi.kiisk@emu.ee.
Infopäev toimub MAK 2014–2020 meetme „Teadmussiirde programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ ühistegevuse valdkonna raames ning seda toetab Euroopa Liit.