Täienduskoolitus „Lihasektori kvaliteedikava väljatöötamine I“
30. nov. 2021 10:00 - 14:00
Eesti Maaülikool korraldab 30. novembril 2021 kell 10.00–14.00 veebis ühepäevase täienduskoolituse „Lihasektori kvaliteedikava väljatöötamine I“.
Päevakava:
- 10.00–10.15 Rando Värnik, Eesti Maaülikool. Sissejuhatus.
- 10.15–11.45 Alo Tänavots, Eesti Maaülikool ja Aarne Põldvere, Eesti Tõusigade Aretusühistu. Nägemus Eesti liha kvaliteedist (ettekanded asuvad SIIN ja SIIN)
- 11.45–12.45 Anne Pavlenko, vabakutseline loomaarst. Loomade heaolu mõju lõpptoote kvaliteedile.
- 12.45–13.45 Marko Hiiemäe, AS Linnamäe Lihatööstus. Usaldusväärse kaubamärgi olulisus eksportturgudel.
- 13.15–14.00 Rando Värnik, Eesti Maaülikool. Kokkuvõte ja lõpetus.
Koolituse programmiga saab tutvuda SIIN.
Koolitusel osalemine on tasuta, kuid selleks tuleb registreeruda SIIN (https://forms.gle/aVCgztWUtgDZ3Ykw9). Link veebikeskkonnaga liitumiseks saadetakse enne täienduskoolituse toimumist osaleja meilile.
Osaleda saavad põllumajandustoodete tootmise, töötlemise või turustamisega, põllumajandusmaa hooldamisega, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega (sealhulgas toidu valmistamise või töötlemisega) või metsa majandamisega seotud või nimetatud tegevusega tegelevad füüsilisest isikust ettevõtjad ja tema töötajad, eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja, metsa majandamisega tegelev füüsiline isik ja toidu valmistamise või töötlemisega tegeleva avalik-õigusliku juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja.
Lisainfot saab Taavi Kiisa käest meiliaadressilt taavi.kiisk@emu.ee.
Ühepäevane täienduskoolitus toimub MAK 2014–2020 meetme „Teadmussiirde programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ ühistegevuse valdkonna raames ning seda toetab Euroopa Liit.