Infopäev “Toidukäitlemine eraelamus”
18. jaan. 2013
Harjumaa
Tallinn, hotell Dzingel (aadress: Tallinn, Männiku tee 89)
Harjumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu Arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDUKÄITLEMINE ERAELAMUS
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad
füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg- ja koht
reede, 18.01.2013, hotell Dzingel (aadress: Männiku tee 89), Tallinn
Teemad:
• Toiduainete seadusandlusest (Toiduseadus, määrused 852/2004, 853/2004 jm);
• HACCP-põhise enesekontrolliplaani koostamine ja juurutamine;
• Toidu käitleja kohustused, sh proovivõtuplaanist;
• Nõuded toidule;
• Nõuded toidu käitlemisele (isiklik hügieen, ruumid, seadmed ja toiduga kokkupuutes olevad materjalid, joogivesi, märgistus jm);
• Toiduhügieeni põhimõtted;
• VTA juhendmaterjalid eraelamus toidu käitlejatele
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli Avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56-304;306
51014 Tartu