EPKK infopäev “Trendid toidutootmises”
13. sept. 2022 14:00 - 16:30
FreePÄEVAKAVA
Kas Eestis küpsetatud sisu on trendinäitajaks kogu maailmale? – Taavi Lehari, Agentuur La Ecwador loovjuht
Toitumiskäitumine Eestis – Hanna Alajõe, Tervise Arengu Instituudi toitumise valdkonna vanemspetsialist
Taimsed ja hübriidalternatiivid lihale – Nesli Sözer, tehnoloogiauuringute keskuse VTT (Soome) nutika ja jätkusuutliku toidutootmise professor (ettekanne inglise keeles, tõlkega)
Taimsete liha-alternatiivide toitumisaspektid ja tarbijate suhtumine – Sirli Rosenvald, TFTAK lihaalternatiivide suunajuht / sensoomika suunajuht
JAOTUSMATERJALID: https://toiduteave.ee/infopaev-13-09-2022-veebis-trendid-toidutootmises/
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud. Osalemine on vähese tähtsusega abi (VTA), abisumma ühe osavõtja kohta arvutatakse osavõtjate lõpliku arvu järgi, kuid see ei ületa 400 eurot.
Ettevõtte esindajana osalejale on infopäev tasuta, kui ettevõttel on piisavalt vähese tähtsusega abi (VTA) jääki. Ettevõtja peab pidama tekkepõhist arvestust vähese tähtsustega abi (VTA) kasutamise üle. VTA vaba jääki saab kontrollida ka veebilehelt
Lisainfo: Triin Hallap, EPKK arendusnõunik, triin@epkk.ee, tel 5561 5149