5.Tasakaalustatud toitumise konverents: Toitumisest – lihtsalt!
10. juuni 2022
10.juuni 2022 Tallinnas, hotellis Euroopa
Konverentsi vorm: hübriidkonverents veebis ja Hestia Hotel Europa
Kestvus: 6 h 20 min (6,5 akadeemilist tundi), soovijatele väljastatakse tunnistus
Konverents on TASUTA, kuid vajalik eelregistreerimine SIIN
Päevakava: Moderaator: Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja
9:30 – 10:00 Registreerumine veebis ja hommikukohv
I sessioon: Toitumisest
10:00 – 10:10 Sissejuhatus
10:10 – 10:50 Ülevaade õpilaste kasvu uuringust
Eha Nurk Tervise Arengu Instituudi juhtivteadur
10:50 – 11:30 Kuidas on tarbijate ostuotsused Covidi ajal muutunud?
Erlend Villems uuringufirma NielsenIQ Eesti ärijuht
11:30 – 12:00 Söömise mõju jätkusuutlikkusele, sh keskkonnale
Hanna Alajõe Tervise Arengu Instituudi toitumise ja liikumise valdkonna vanemspetsialist
12:00 – 12:30 Koolitoidu rahulolu uuring
Aaro Lode Baltic Restaurants Estonia AS-i tegevjuht
12:30 – 12:35 I sessiooni kokkuvõte
12:35 – 13:15 Lõuna
II sessioon: Toidust ja kommunikatsioonist
13:15 – 14:00 Kuidas on muutunud info liikumine ja milliseid kanaleid tarbijad eelistavad ja usuvad?
Kristian Koll meediaagentuuri Mediabroker strateeg
14:00 – 14:30 Ülevaade Eesti elanike soola tarbimise uuringust
Anu Aaspõllu Tervise Arengu Instituudi toitumisuuringute osakonna vanemteadur
14:30 – 15:10 Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel
Siiri Vare Orkla Eesti AS turundusjuht
Meelis Laande Atria Eesti AS müügi- ja turundusdirektor
15:10 – 15:30 Arutelu ja päeva kokkuvõte