VII Toiduainetööstuse aastakonverents
25. apr. 2013
Harjumaa
Tallinn, hotell Olümpia (Liivalaia 33, Tallinn) konverentsikeskuses (saalis Alfa)
Harjumaa
Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab
VII Toiduainetööstuse aastakonverentsi
"Vähemaga rohkem – toidutööstuse võimalused",
mis toimub 25. aprillil algusega 10.00 Tallinnas hotell Radisson Blu Hotel Olümpia
konverentsikeskuses, saalis Alfa (Liivalaia 33, Tallinn)
Päevakava:
9.00 – 10.00 Registreerimine, hommikukohv
10.00 – 10.05 Sissejuhatus – Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp
10.05 – 10.15 Pöördumine – Toiduliidu volikogu esimees Enn Kunila
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND – moderaator Sirje Potisepp
10.15 – 11.05 Eesti ja maailmamajanduse arengud lähiaastatel,
Eesti Panga president Ardo Hansson
11.05 – 11.50 Toiduainetööstuse väljakutsed lähiaastatel,
AS Atria Baltic juhatuse esimees Olle Horm
11.50 – 12.00 I sessiooni kokkuvõte – moderaator
12.00 – 13.00 Lõuna, fuajees toodete degusteerimised
13.00 – 13.50 Eesti Parim Toiduaine 2013 väljakuulutamine, võitjate autasustamine
Toiduliidu parimate eksportivate ettevõtete tunnustamine
Tseremoonial osaleb põllumajandusminister Helir-Valdur Seeder
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID – moderaator: Anti Orav
14.00 – 14.25 Toiduainetööstuse väljakutsed uuel EL finantsperioodil
Põllumajandusminister Helir-Valdur Seeder
14.25 – 14.45 Uusimad suunad teaduselt tootmisele,
Meditsiinidoktor, Tartu Ülikooli professor Mihkel Zilmer – Skype’i vahendusel
14.45 – 15.15 Tervislik paus, toodete degusteerimine
15.15 – 16.00 Tootmise efektiivsus – võti tulevikuks
Konsultatsioonibüroo Vita Longa konsultant Jari Kukkonen
16.00 – 16.50 Diskussioonivoor: Kahe hinnasildi vahel – kuidas edasi?
ETK – Jaanus Vihand; Rakvere LK AS – Teet Soorm; Kalev AS – Kaido Kaare;
Valio Eesti AS – Maido Solovjov.
16.50 – 17.00 Lõppsõna ja kokkuvõte – moderaator
17.15 Pidulik vastuvõtt banketisaalis
TÄPSEM INFO JA REGISTREERIMINE www.toiduliit.ee või telefonil +372 6484 621.
Konverentsile saab registreeruda kuni 23. aprillini.
Konverentsi korraldamist toetab Euroopa Liit (MAK meede 1.1) ja Põllumajandusministeerium.
Koostööpartner – Tallinna Ettevõtlusamet.