EPKK toiduekspertidele koolituspäev
12. juuni 2013
Harjumaa
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (Tallinn, Akadeemia tee 15A)
Harjumaa
12.juunil 2013 toimub EPKK toiduekspertidele koolituspäev Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK) Akadeemia tee 15A, 12618 Tallinn.
Koolituskava :
*9.45-10.00* Kogunemine ja osalejate registreerimine
*10.00-11.30* Meeleorganite tundlikkuse testimine
Maitseläved: magus, soolane, hapu, kibe, umami, metalliline
*11.30-11.45* Teepaus
*11.45-12.10* Niiskuse skaala
*12.10-12.30* Kõvaduse skaala
*12.30-12.50* Viskoossusse skaala
*12.50-13.10* Kareduse skaala
*13.10-13.30* Vetruvuse skaala
*13.30-14.00* Hellmann’s majoneesi maitse hindamine
Registreerimine on lõpetatud, osalejate arv on täis.
Info: kristi[A]epkk.ee