Infopäev “Suitsulihatoodete valmistamine”
8. nov. 2013
Valgamaa
Valga, Valga Keskraamatukogu seminariruum (aadress: Aia 12, Valga)
Valgamaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames
infopäeva
SUITSULIHATOODETE VALMISTAMINE
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 08.11.2013, Valga Keskraamatukogu seminariruum (aadress: Aia 12)
Teemad:
– Suitsulihatoodete jaotus
– Lihalõikus
– Liha soolamine
– Liha suitsutamine
– Liha kuivatamine
– Suitsulihatoodete tehnoloogiad
Õppejõud
Riina Soidla, mag (tehn), maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Lembit Lepasalu, knd (tehn) maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud.
Vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu