Infopäev “Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes”
15. nov. 2013
Valgamaa
Valga, Valga Spordihalli seminariruum (Valga, Kungla 31A)
Valgamaa
Toretto OÜ korraldab infopäeva "Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes"
15.11.2013 – Valga, Valga Spordihalli seminariruum (Valga, Kungla 31A)
Infopäev „Toiduhügieen toidukäitlemisettevõttes“
Sihtrühm: Toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, ettekandjad, nõudepesijad jne.
Eesmärk: Anda teadmisi toiduhügieenist tarbijate tervise turvalisuse tagamiseks, töötajate teadlikkuse tõstmine ja heade hügieenistandardite tagamine ettevõttes.
Maksumus: sihtrühmale TASUTA (kokad, ettekandjad, köögitöölised jne), infopäevale on ka oodatud toitlustusettevõttes töötada soovijad, kes veel otsivad tööd.
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
VAJALIK EELREGISTREERIMINE
REGISTREERU INFOPÄEVALE täites
registreerimisvormi http://www.toretto.ee/koolitused/34.html või
helista +372 5271907
või kirjuta info[A]toretto.ee
Käsitletavad teemad:
- Toiduhügieeni eesmärgid ja ülesanded
- Toidukäitlemisega seotud terminoloogia
- Toidu füüsikaline saastumine ja selle vältimine
- Toidu keemiline saastumine ja selle vältimine
- Toidu mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, ja -infektsioonid
- Ristsaastumine ja selle vältimine
- Toidu käitlemise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
- Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
- Puhastamine ja desinfitseerimine
- Kahjuritõrje
- Isiklik hügieen
- Enesekontrolli põhimõtted
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Toitu käsitleva töötaja vastutus
Ajakava:
09.00- 10.30 õppetöö
10.30- 10.45 kohvipaus
10.45- 12.15 õppetöö
12.15- 12.30 kohvipaus
12.30- 14.00 õppetöö
Koolituse täpsem info manuses ja ka Toretto OÜ kodulehel
http://www.toretto.ee/koolitused/89-toiduhugieen-infopaev-toidukaitlejatele.html