XVII Toiduainetööstuse Aastakonverents 2023: Kriisi läbi tugevamaks
18. apr. 2023 10:00 - 17:00
Hübriidkonverents Tallinnas
Radisson Blu Olümpia hotellis
Registreerimine on võimalik lingilt: https://docs.google.com/forms/d/1tXIw6vicE8I-Ah_FLaq3RXk-RXi0C3cqmHpliZw8FOs/edit
Osalemine üritusel on TASUTA, aga kohtade arv on piiratud!
KONVERENTSI KAVA
9.00 – 10.00 Registreerimine, hommikukohv
10.00 – 10.05 Sissejuhatus
Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja
10.05 – 10.15 Pöördumine
Veljo Ipits Toiduliidu volikogu esimees
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND
Moderaator Sirje Potisepp*
10.15 – 11.00 Majandusarengud maailmas lähiaastatel
Olavi Lepp Swedbank AS juhatuse esimees
11.00 – 11.30 Riigi rohepöörde tegevusplaan 2023-2025
Kristi Klaas Riigikantselei rohepoliitika koordinaator
11.30 – 11.55 Kogemuslugu: kuidas Eesti toitu kriisis maailma müüa
Aleksei Mogutov Eesti Pagar AS ekspordijuht
11.55 – 12.00 I sessiooni kokkuvõte
12.00 – 12.55 Lõuna, fuajees toodete degusteerimised
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID
Moderaator: * Sirje Potisepp
13.00 – 13.50 “Eesti Parim Toiduaine 2023” väljakuulutamine, võitjate autasustamine
Tseremoonial osalevad maaeluminister ja pr Sirje Karis
14.00 – 14.50 Kogemuslugu: kuidas Eesti toitu kriisis müüa
Rainer Rohtla Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees
14.50 – 15.20 Tervislik paus, toodete degusteerimine
15.20 – 15.50 Lojaalne tarbija majanduslanguses – müüt või võimalus
Erlend Villems ACNielsen Eesti OÜ ärijuht
15.50 – 16.50 Diskussioonivoor*:Toidulaud kriisi ajal ja pärast
Moderaator: Janne Laik – Lõhmus
Osalejad: Annika Oja Orkla Eesti AS, Rainer Rohtla COOP Eesti, Erlend Villems ACNielsen Eesti OÜ, Ülo Kivine Nordicmilk OÜ
16.50 – 17.00 Lõppsõna ja kokkuvõte – moderaator
*korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi
Täpsem info liina@toiduliit.ee, telefonil +3726484621