Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus (veebikoolitus)

4. oktoober 10:00 - 15:15

95€

Täpsem info ja registreerumine SIIT

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
  • Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
  • Tapahügieen ja selle olulisus;
  • Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
  • Rümpadelt proovide võtmine.

Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/