Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes (veebikoolitus)

22. november 09:00 - 12:15

65€

Täpsem info ja registreerumine SIIT

Katrin Laikoja koolitus tutvustab toidupettuse olemust ning tuvastamise ja ennetamise võimalusi ettevõtte enesekontrollisüsteemis.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Toidupettuse vormid.
  • Toiduseaduse nõuded.
  • VACCP ja TACCP süsteemide olemus.
  • Tooraine ja materjalide riskihindamine.
  • Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes.

Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/