Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Maa tuleb linna

16. august - 17. august

Talutoidu laat “Maa tuleb linna” toimub 16. ja 17. august 2024 Rõhu aias (Tartumaa).

Möödunud aastatel perede seas tuntust kogunud kogupere suurüritus “Maa tuleb linna” talutoidu laat toimub ka sel aastal. Esmakordselt toome ürituse Tartumaale, Rõhu aeda, et toetada 69. künni MM.

Tegemist on unikaalse üritusega, mille põhieesmärgiks on pakkuda Eesti talutoidu tootjatele võimalust otse tarbijatele oma saadusi ja toodangut müüa. “Maa tuleb linna” on rohkemat kui lihtsalt laat – see on sündmus, kus kohtuvad maa ja linn ning kus pakutakse parimat talutoiduvalikut otse meie armastatud talunikelt ja toidutootjatelt. See on võimalus väärtustada kohalikku toitu ja toetada lühikesi tarneahelaid ning Eesti põllumajandustootjaid.

Ligipääs laadamelule on külastajatele TASUTA. Lisaks laadale on avatud ka taluloomade ala, mis annab tõelise “Maa tuli linna” efekti. Lisaks on avatatud laste mängumaa ning kõhu täis ehtsa talutoiduga!
17. august kell 16:00 lõbustab lapsi armastatud Perebänd LOLALA.

Korraldaja info: Eestimaa Talupidajate Keskliit MTÜ
Registreerimine

maa tuleb linna talutoidu laat

Lisainfo: Gelis Pihelgas Tel. + 372 5531571  E-post: gelis@taluliit.ee
* Üritus toimub „Lühikeste tarneahelate või kohalike turgude kaudu põllumajandustoodete ja toidu turustamisvõimaluste arendamise toetus“ raames ning seda toetab Euroopa Liit. Ürituse peakorraldaja on Eestimaa Talupidajate Keskliit MTÜ.
MAK_logo