EPKK infopäev: Ressursisäästlik toidutootmine
24. september 10:00 - 13:00
FreeEesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsub osalema infopäeval veebis “Ressursisäästlik toidutootmine”
Toimumisaeg: 24. september kll 10.00-13:00
Toimumiskoht: veebikeskkond Zoom
Registreerimine on avatud SIIN.
Päevakava :
10.00-10.45 Jäätmereformi mõju ressursisäästlikule toidutootmisele (kohustused ja toetusmeetmed). Ivo Jaanisoo, elukeskkonna ja ringmajanduse asekantsler, Kliimaministeerium
10.45-11.30 Kestlikkusaruandluse ESG rahvusvaheline praktika. Sam Emerson, Copa-Cogeca poliitikanõunik
11.30-12.15 Hapuvadaku väärindamine. Liis Lutter, BioCC OÜ teadus- ja tootearendusjuht ja teadur
12.15-13.00 Õuna pressjääkide väärindamine. Uko Bleive, tehnoloogiaüksuse juht, Polli aiandusuuringute keskus, Eesti Maaülikool
*Korraldaja jätab endale õiguse teha päevakavas muudatusi
Lisainfo: Marge Mänd, EPKK projektijuht, e-post: marge@epkk.ee, tel: 53009034
Sündmus toimub MAK 2014-2020 „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ raames. Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).