Avaldatud: 26. august 2024Kategooriad: Turundus, UudisedSildid:

Uus põllumajandushuvilistele suunatud portaal koondab olulisima teabe ning aitab kasutajal leida materjali kõige usaldusväärsematelt allikatelt. Infot saab olema nii alustavatele võhikutele kui ka tegutsevatele praktikutele.

Sinu tagasiside maaelu teabesalve uue portaali loomisel aitab veebilehest luua võimalikult kergesti kasutatava ja loogilise.

Sinu nõuanne aitab meil luua lehe, mis ei tekita pelgalt tegemise vaid ka kasutamise rõõmu. Oleme väga tänulikud, kui aitad meil uue lehe menüü struktuuri üle vaadata ning seda paremaks muuta.

Testi tegemine võtab aega vaid mõned minutid. Alusta siit:

Ootame teie sisendit kuni 8. september 2024. a.

Teabesalve veebileht koondab 2025. aastal kokku senistel eraldiseisvatel veebilehtedel www.maainfo.ee, www.pikk.ee ja www.toiduteave.ee esitatu.

Loodava veebilehe visioon on olla digitaalne maandumiskoht põllu- ja maamajandusest ning maaelust huvitatutele. See peab koondama vajaliku ja sõltumatu valdkondliku teadmise, praktika, üritused, tööriistad ja teenused. Kõik see peab olema mugavalt kättesaadavad ühest ja ainsast kohast ning sihtrühmale kõige sobivamal ja mugavamal moel ning ajahetkel. Meie eesmärgiks on välja selgitada, mil viisil teave peaks veebilehel kättesaadav olema.

Viimased uudised

Arhiiv

Pikk.ee uudiskirjaga liitumine.

Isikuandmeid töötleme vastavalt Isikuandmete töötlemise põhimõtetele

Täpsem liitumisvorm on leitav https://www.pikk.ee/liitu-uudiskirjaga/