Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Õpiring „Praktilised kogemused ühistegevuse arendamiseks“

17. september 11:00 - 14:00

Eesti Maaülikool (EMÜ) ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) korraldavad õpiringi praktilised kogemused ühistegevuse arendamiseks, mis koguneb esimest korda 17. septembril 2024 kell 11.00 TÜ Farm In kontori (Tööstuse, Imavere küla, Järva vald, Järva maakond, 72401) teise korruse koosolekuruumis. Tänavu kohtub õpiring neli korda ja osalejatelt oodatakse igast õpiringist osavõttu, mille edasised kogunemised lepitakse kokku esimese kohtumise ajal.

Õpiring keskendub senistele headele ühistegevuse näidetele ja edulugudele, motiveerimaks osalejaid koos tegutsema. Tegevust suunavad EMÜ maamajanduse ökonoomika õppetooli juht ja tenuuriprofessor Rando Värnik ning EPKK tarneahela nõunik Kaie Laaneväli-Vinokurov. Osalejad peaks olema valmis end teiste kogemuste abil koolitama ja ise oma kogemusi jagama.

Õpiringist osa võtmine on tasuta, kuid osalemissoovi avaldamiseks tuleb kirjutada meilile taavi.kiisk@emu.ee hiljemalt 16. septembriks 2024. Osalejate arv on piiratud ja selle täitumisel lõpetatakse registreerumine enne tähtaega.

Lisainfot saab Taavi Kiisa käest meiliaadressilt taavi.kiisk@emu.ee.

Õpiring toimub MAK 2014–2020 meetme „Teadmussiirde programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ ühistegevuse valdkonna raames ning seda toetab Euroopa Liit.

MAK_logo