Infopäev “Lihahügieen”
11. juuni 2014
Tartumaa
Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, Kreutzwaldi 56/1 (ruum 303),Tartu
Tartumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames
INFOPÄEVA LIHAHÜGIEEN
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: kolmapäev, 11.06.2014,
Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, Kreutzwaldi 56/1 (ruum 303),Tartu
Käsitletavad teemad:
– liha ja lihatoodete roll haiguspuhangute tekkes;
– tapahügieen ja lihakäitlemise hügieen;
– lihakontrolli otsused;
– olulisemad lihaga ülekanduvad toidupatogeenid;
– liha riknemine ja selle kontroll;
– lihakäitlejate isiklik hügieen ning tööohutuse tagamine;
– proovide võtmise ja laboratoorse hindamise põhimõtted.
Õppejõud:
Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või
täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
***
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu