Infopäev: Toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem
26. sept. 2014
Võrumaa
hotell Tamula, Vee 4, Võru
Võrumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTE ENESEKONTROLLISÜSTEEM
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 26.09.2014; hotell Tamula, aadress: Vee tn 4, Võru
Käsitletavad teemad:
– enesekontroll, plaan ja süsteem;
– enesekontrolliplaani koostamine;
– eeltingimusprogrammide väljatöötamine;
– HACCP põhimõtted (ohtude analüüs, kriitilised kontrollpunktid, seire, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine);
– enesekontrolli dokumenteerimine ja ajakohastamine.
Õppejõud: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu