Infopäev “Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad”
26. sept. 2014
Järvamaa
Paide, Nelja Kuninga hotell (aadress: Pärnu tn 6, Paide)
Järvamaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames INFOPÄEVA
TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi
Toimumisaeg ja -koht: reede, 26.09.2014, Nelja Kuninga hotell, aadress: Pärnu tn 6, Paide
Teemad:
• mis on toidu säilimisaeg?
• kehtiv seadusandlus ja praktika;
• kestvuskatsete tegemise kord;
• erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas;
• mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid;
• ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega;
• erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu
säilimisaja jooksul.
Õppejõud
Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174
või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
*****************************
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu