Infopäev “Toidu sensoorne analüüs”
17. okt. 2014
Tartumaa
Tartu, Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu)
Tartumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames INFOPÄEVA
TOIDU SENSOORNE ANALÜÜS
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 6 akadeemilist tundi
Toimumisaeg ja -koht:
reede, 17.10.2014, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu
Käsitletavad teemad:
– Sensoorika mõiste ja terminoloogia
– Toidu kvaliteedinäitajad ja organoleptilised omadused
– Toidu organoleptiliste omaduste tajumine
– Toidu sensoorse analüüsi meetodid
– Hindajate valiku põhimõtted
– Katseruumidele esitatavad nõuded
– Praktiline osa: meeleorganite tundlikkuse testimine
Õppejõud:
Riina Soidla, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174
või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
***
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu