Infopäev “Enesekontrolliplaani loomine, töös hoidmine ja perioodilise ülevaatuse teostamine”
3. veebr. 2015
Valgamaa
Valga, Valga Spordihalli seminariruum, (aadress: Valga, Kungla 31a)
Valgamaa
Toretto OÜ korraldab infopäeva
"Enesekontrolliplaani loomine, töös hoidmine ja perioodilise ülevaatuse teostamine"
7 akadeemilist tundi
28. jaanuar 2015 A.Tammel seminariruum, (Jõgeva, Turu tn. 7)
03. veebruar 2015 Valga Spordihalli seminariruum, (Valga, Kungla 31a)
Sihtrühm: Toidu toomise ja töötlemisega tegelevad ettevõtte töötajad või füüsilised isikud.
Käsitletavad teemad
• Toiduohutuse põhimõtete tutvustamine
• HACCP ajalugu ja vajalikkus
• HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet
• Enesekontrolliplaani juurutamise ettevalmistus
• Toiduhügieeni põhimõtted
• Füüsikaliste, keemiliste, mikrobioloogilistest ohtudest ülevaade
• Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid
• Ohtude kindlakstegemine, ennetavate abinõud
• Kriitiliste punktide määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid
• Enesekontrolliplaani tõhususe tõestuse läbiviimise võimalused
• Dokumenteerimise põhimõtted
Infopäeva läbinutele väljastatakse tunnistus HACCP põhise enesekontrolliplaani ja toiduhügieeni teadmiste omandamise kohta.
Ajakava: 09.00- 10.30 õppetöö
10.30- 10.45 paus
10.45- 12.15 õppetöö
12.15- 12.30 paus
12.30- 14.45 õppetöö
Infopäev korraldatakse Eesti maaelu arengukavaga 2007-2013 alusel Maaelu Arengu Euroopa Põllumajandusfondist (EAFRD)
Koolitaja: Aile Viks
Telefon:+372 527 1907
E-post: aile[A]toretto.ee
Koduleht: www.toretto.ee