Koolitus “Toiduhügieen”
27. nov. 2015
Tartumaa
Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303
Tartumaa
TOIDUHÜGIEEN
Toimumisaeg ja -koht:
27.11.2015 (R), Tartus Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303, kell 10-15
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)
Teemad
– Toitu käsitlevad õigusaktid
– Toiduhügieeni põhimõtted
– Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
– Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
– Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
– Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
– Puhastamine, desinfitseerimine
– Isiklik hügieen
– Enesekontrolli põhimõtted
– Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Õppeteenustasu 25 EUR
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.45 kohvipaus
11.45 – 13.15 õppetöö
13.15 – 13.30 paus
13.30 – 15.00 õppetöö
Vajalik eelregistreerimine tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/