Infopäev “Keemilised riskid toidus”
16. apr. 2018
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab infopäeva “Keemilised riskid toidus”.
Käsitletakse järgmisi teemasid: Lisaained toidus, keemilised riskid seoses toiduga kokkupuutuvate materjalidega, toidukäitlemise protsessis tekkivad saasteained (PAH-id ja akrüülamiid).
Päevakava:
9.30-10.00 Kogunemine, registreerimine, hommikukohv
10.00-10.50 Toidu käitlemisel tekkivad saasteained PAH, akrüülamiid – Mari Reinik
10.50 – 11.00 Küsimused/vastused/arutelu
11.00 – 11.30 Nõuded akrüülamiidi vähendamiseks (Euroopa Komisjoni määrus 2017/2158) – Maia Radin
11.30-11.45 – küsimused/vastused/arutelu
11.45-12.30 lõuna, kohvipaus
12.30-13.15 Lisaained toidus kui keemilise riski allikas – Annika Leis
13.15-14.15 Toiduga kokkupuutuvad materjalid – Külli Suurvarik
Kokkuvõte
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.
Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 70 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.
Registreerumine https://toiduteave.ee/infopaev-16-04-2018-tallinnas-keemilised-riskid-toidus/
Lisainfo: tiina.saron@epkk.ee, 6009349