2 infopäeva teemal „Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa“ V-VI
21. nov. 2019 12:00 - 16:00
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab 2 infopäeva teemal „Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa“ V-VI
Toimumise aeg:
21.11.2019 kell 12 Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs_V
26.11.2019 kell 10 Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs_VI
Toimumise koht: Tallinna tehnikaülikooli Loodusteaduste maja Akadeemia tee 15 Tallinn
Infopäeva kestvus on 4 akadeemilist tundi
Lektor: emeriitprofessor Raivo Vokk
Infopäev koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast
Teoreetiline osa koosneb:
- Mee koostis ja kvaliteet. Kvaliteedile esitatavad nõuded Eestis ja teistes riikides. Mee bioaktiivsed ühendid.
- Magusa maitse tunnetus ja erinevate magusainete toime organismis.
- Hinnatavate tunnuste reastamine tähtsuse järgi.
- Gaseeritud jookide toime organismile ja miks mulliga mineraalvesi on hinnatavam?
Praktiline osa käsitleb infopäeva teoreetilises osas käsitletud toodete kvaliteediomaduste praktilist määramist ja hindamist.
Saadav abi on riigiabi või vähese tähtsusega abi.
Infopäeval osalemiseks on veel vabu kohti 21. novembri infopäeval. Lisainfo saamiseks palume saata e-mail Evi Randpere evi@epkk.ee.