BRC nõuetele vastava toiduohtuse juhtimissüsteemi väljaarendamine
2. mai 2018
Toimumise aeg: 2.mai 2018
Läbiviija: TJO koolitused, lektor: Jussi Onoper
Toimumise koht: Tallinna Teeninduskool (TEKO), Majaka 2, Tallinn
Osalemine koolitusel on TASUTA, aga väga oluline on registreerimine!
Koolitusele on võimalik registreerida lingil: https://goo.gl/forms/wDDuiH34LTKdI5TB3
Koolituse kava ja eesmärgid
BRC (British Retail Consortium) on toiduainetööstuse ettevõtetele mõeldud toiduohutuse juhtimissüsteemi sertifitseerimise skeem, mis on praeguseks rahvusvaheliselt tunnustatud ning konkureerib IFS (International Featured Standard) ja FSSC 22000 (Food Safety System Certification) standarditega.
Koolituse eesmärgiks on anda osalejatele ülevaade BRC standardi nõuetest ning tutvustada selle juurutamise võimalusi
09:30 – 10:50 Mis on BRC standardi nõuete sisu kuidas neid nõudeid tõlgendada organisatsioonile “arusaadavasse keelde”?
10:50 – 11:05 Kohvipaus
11:05 – 12:40 Kuidas standardile vastavat juhtimissüsteemi üles ehitada, millised on siinjuures peamised etapid ja möödapääsmatud ning soovitatavad tegevused
12:40 – 13:10 Lõuna
13:10 – 14:45 Millised on peamised saransused ja erinevused teiste toiduohutuse juhtimissüsteemide standarditega?
14:45 – 15:00 Kohvipaus
15:00 – 16:20 BRC standardi nõuete praktiline tutrvustamine teemade kaupa
16:20 – 16:30 Päeva kokkuvõte
Koolituse tulemusena on osalejatel esmased teadmised ja alusmaterjalid, et laustada BRC standardil põhineva juhtimissüsteemi arendamist oma ettevõttes.