sündmus on möödas
e kursus: Toiduohutuse tagamine koduköögis
27. apr. 2020
Toimumisaeg | 13.04.2020 – 31.05.2020 (Koolitusega on võimalik liituda ka peale koolituse algust.) | ||||||||||||||||||
Maht | 26 akadeemilist tundi (26 tundi iseseisvat tööd), 1 EAP | ||||||||||||||||||
Toimumiskoha info | https://moodle.hitsa.ee/course/view.php?id=26264 | ||||||||||||||||||
Õppekeskkonna kirjeldus | Koolitus toimub veebipõhiselt HITSA Moodle keskkonnas. | ||||||||||||||||||
Toimumise ajakava ja lisainfo | Veebipõhine koolitus tegevuskava järgi (koolitust saab läbida ka lühema ajaperioodi jooksul nt ühe nädalaga). . |
Osalema on oodatud kõik huvilised, kes soovivad täiendada oma teadmisi toiduohutusest koduköögis.
Koolitust viib läbi Eesti Maaülikooli õppejõud Kadrin Meremäe, PhD
Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli dotsent
Eesti Maaülikooli AASTA ÕPPEJÕUD 2017
Sisu:
- Toiduohutuse põhimõtted koduköögis
- Mikroorganismide roll toiduohutuses
- Toiduohutuse tagamine toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel
- Kodukoka isiklik hügieen ja hügieeniharjumused koduköögis
- Ülevaade toidust tingitud haigustest: tekkepõhjused ja ennetamise võimalused
- Esmaabi toidust tingitud haiguse korral
Koolitus on tasuline, osalustasu on 45 eurot.
Osalemissoovi korral on vajalik eelregistreerimine, seda saate teha SIIT.
Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee