sündmus on möödas
ENESEKONTROLLIPLAANI LOOMINE, TÖÖS HOIDMINE JA PERIOODILISE ÜLEVAATUSE TEOSTAMINE SÖÖDAKÄITLEMISETTEVÕTTES
31. märts 2015
Tartumaa
SA Tartu teaduspark , (Riia 181a, Tartu)
Tartumaa
Sihtrühm: Sööda tootmisega tegelevad ettevõtte töötajad või füüsilised isikud.
Käsitletavad teemad
- Söödaohutuse põhimõtete tutvustamine
- HACCP ajalugu ja vajalikkus
- HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet
- Enesekontrolliplaani juurutamise ettevalmistus
- Söödahügieeni põhimõtted
- Füüsikaliste, keemiliste, mikrobioloogilistest ohtudest ülevaade
- Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid
- Ohtude kindlakstegemine, ennetavate abinõud
- Kriitiliste punktide määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid
- Enesekontrolliplaani tõhususe tõestuse läbiviimise võimalused
- Dokumenteerimise põhimõtted
Ajakava: 09.00- 11.00 õppetöö
11.00- 11.15 paus
11.15- 13.15 õppetöö
13.15- 13.30 paus
13.30- 15.30 õppetöö
REGISTREERU INFOPÄEVALE hiljemalt 27.03.2015 täites registreerimisvormi või helista +372 5271907 või kirjuta info[A]toretto.ee
Infopäev korraldatakse Eesti maaelu arengukavaga 2007-2013 alusel
Maaelu Arengu Euroopa Põllumajandusfondist (EAFRD)