EPKK infopäev “Kvaliteedikavade ülesehitamine ja rakendamine”
19. apr. 2022 10:00 - 13:00
EPKK infopäev “Kvaliteedikavade ülesehitamine ja rakendamine”
JAOTUSMATERJALID saab alla laadida siit https://toiduteave.ee/infopaev-19-04-2022-veebis-kvaliteedikavade-ulesehitamine-ja-rakendamine/
Toimumise aeg: 19. aprillil 2022. a. kell 10.00 – 13.00
Toimumise koht: Veebikeskkond Zoom
Päevakava*
10.00 – 10.30 Läti toidukvaliteedikava “Green Spoon” – Juris Zinārs, Läti Põllumajandusministeerium/ sünkroontõlkega
10.30 – 11.30 Poola kvaliteetliha programm (Quality Meat Program, QMP) – Jerzy Wierzbicki, Poola Lihaveisekasvatajate Selts / sünkroontõlkega
11.30 – 12.20 Šotimaa sealiha kvaliteedikava (Quality Meat Scotland Pigs Assurance Scheme) – Andy McGowan, Šoti Seakasvatajate Ühistu / sünkroontõlkega
12.20 – 12.50 Austria toidukvaliteedikava, AMA kvaliteedimärk – Benedikt Fritz, AMA / sünkroontõlkega
*Korraldajal on õigus teha päevakavas muudatusi
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja on kõigile osalejatele TASUTA.
Registreerumine toiduteave.ee lehel: https://toiduteave.ee/infopaev-19-04-2022-veebis-kvaliteedikavade-ulesehitamine-ja-rakendamine/
Lisainformatsioon: Kaie Laaneväli-Vinokurov, EPKK tarneahela nõunik, kaie@epkk.ee; tel 600 9350 / Mob 53730600