EPKK infopäev „Sensoorika koolitus edasijõudnutele“
3. nov. 2017
EPKK infopäev „Sensoorika koolitus edasijõudnutele“
03. ja 09. novembril 2017 korraldab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda Tallinnas Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (Akadeemia tee 15A) tasuta infopäeva „Sensoorika koolitus edasijõudnutele“. Infopäeva viivad läbi Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse koolitajad Sirli Rosenvald, MSc ja Rain Kuldjärv, MSc.
Päevakava:
9:50-10:00 |
Kogunemine ja osalejate registreerimine |
10:00-10:30 |
Põhimaitsete segude harjutus |
10:30 -11:30 |
Teooria – kõrvallõhnad ja nende tuvastamine; toidupettused ja nende tuvastamine Kõrvallõhnade koolitus ja tuvastamine tootest |
11:30-12:30 |
Kirjeldav sensoorne analüüs |
12:30-13:30 |
Sensoorse analüüsi meetodite tutvustus (projective mapping, TDS jms) Trendid ja praktikad sensoorses analüüsis, inspireeritud värskselt toimunud suurimast sensoorika konverentsist 12th Pangborn Sensory Science Symposium 20-24.08.17, Rhode Island, USA. |
13:30-14:00 |
Päeva kokkuvõte, küsimused |
Infopäeva päevakava on mõlemal päeval sama.
Infopäev on suunatud põllumajandus-, toiduainetööstus- ja metsandussektoris hõivatud isikutele. Nõuetele vastavad toidusektoris tegutsevad eksperdid, kes on eraõigusliku juriidilise isiku esindajad või FIEd. Infopäev on sihtrühma kuuluvatele osalejale tasuta ja antav abi on riigiabi või vähese tähtsusega abi.
Infopäeval osalejate arv on piiratud. Registreerumine infopäevale – SIIN. Eelregistreerimise sulgeme grupi täitumisel.
Lisainfot saate kui kirjutate evi@epkk.ee või helistage 600 9350 või 5097819 (Evi Randpere).
Teie EPKK
Infopäevade korraldamist toetab Euroopa Liit.