Head tootmis- ja hügieenitavad ning söödahügieen
27. nov. 2018
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab Maaeluministeeriumi tellimusel 2 tasuta infopäeva teemal
HEAD TOOTMIS- JA HÜGIEENITAVAD NING SÖÖDAHÜGIEEN
Infopäevad toimuvad
27. novembril RAKVERES, hotelli Weisenbergh konverentsikeskuse väikeses saalis (Tallinna 25, Rakvere)
03. detsembril PÄRNUS, Nooruse Maja väikeses saalis (Roheline 1B, Pärnu)
PÄEVAKAVA:
10:30 – 11:00 Kogunemine, pakume tervituskohvi
11:00 – 11:45 Söötmise korraldus farmis – Sven Tammoja, Woltevis OÜ;
11:45 – 12:30 Farmi söödaeelarve koostamine – Sven Tammoja (Rakveres) // Pilleriin Puskar, Alltech Eesti OÜ (Pärnus);
12:30 – 13:00 KOHVIPAUS
13:00 – 13:45 Söötade analüüs, selle võimalused ja praktiline olulisus – Andres Olt, EMÜ Veterinaarmeditsiini instituut
13:45 – 14:30 Inimtoiduks mittesobiv toidukasutamine söödaks – Eda Ernes, Maaeluministeerium
Infopäev on sihtrühmale TASUTA.
NB! Registreerige osalemissoov varakult SIIN või www.pikk.ee (vt sündmuste kalender) või EPKK kodulehel www.epkk.ee
Eelregistreerimine on oluline vajalike dokumentide vormistamiseks ning toitlustuse tellimiseks ning lõpeb vastavalt 23. või 28. novembril!