Infopäev “Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs”
21. märts 2014
Tartumaa
Tartu, Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu)
Tartumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
LIHA JA LIHATOODETE SENSOORNE ANALÜÜS
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht reede, 21.03.2014,
Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu
Käsitletavad teemad
Liha ja lihatoodete jaotus ning iseloomustus
Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs
Üldnõuded lihatoodetele
Keeduvorstide tehnoloogia
Suitsuvorstide tehnoloogia
Suitsulihatoodete tehnoloogiad
Praktiline osa: liha ja lihatoodete testimine
Õppejõud
Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või
täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
*****************************
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu