Infopäev ” Mahepõllumajanduslik lihatöötlemine”
12. dets. 2016
Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus korraldab infopäeva "Mahepõllumajanduslik lihatöötlemine"
Aeg: 12.12.16 kell 10:00-15:00
Asukoht: Eesti Maaülikool auditoorium A201 Kreutzwaldi 62 Tartu
Kava:
10:00 Lihatöötlemise hügieeninõuded ja toiduohutus
12:15 Kohvipaus
12:30 Lihalõikus, kodune singi ja suitsuvorsti valmistamine
14:45 Lõpp
Lektorid Mati Roasto ja Riina Soidla
Infopäev läheb arvesse mahepõllumajandusliku tootmise toetuse saamise kohustusliku koolitusena (6 tundi).
Infopäeval osalemine on tasuta. Osalemiseks on kindlasti vajalik registreerimine hiljemalt 10. detsembriks siin: https://goo.gl/forms/m84rL7Q1F8DOFvBk1 ( eelistatult) või telefonil 56620955. Kohtade arv on piiratud.
Infopäev toimub "Teadmussiirde pikaajaline programm mahepõllumajanduse tegevusvaldkonnas" raames, toetab Euroopa Liit.