Infopäev: mahepõllumajanduslik loomakasvatussaaduste töötlemine
3. dets. 2018
Infopäev „Mahepõllumajanduslik loomakasvatussaaduste töötlemine“
Eesti Maaülikooli Mahekeskus korraldab infopäeva, kus tutvustatakse lihalõikuse hügieeninõudeid ja kuidas tagada mahepõllumajanduslike nõuete täitmine liha käitlemisel ja turustamisel. Oodatud on kõik lamba- ja veiseliha käitlemisest huvitatud mahetootjad.
Aeg: 3. detsember kell 11-16
Koht: Särevere mõis, Särevere alevik, Türi vald, Järvamaa
Programm
- Lihakäitlemise hügieeninõuded toiduseaduse alusel – Kristi Kadak, Veterinaar- ja Toiduamet
- Mahenõuded liha töötlemisel ja müümisel – Kairi Sisask, Veterinaar- ja Toiduamet
- Arutelu
Infopäeval osalemine on tasuta. Osalemiseks on kindlasti vajalik eelregistreerimine hiljemalt 25. novembril siin: https://goo.gl/forms/kXMrTRh25DFcSt1g2 (eelistatult) või aadressil maheteave@gmail.com.
NB! Registreerumine lõpetatakse kohtade täitumisel.
Infopäev läheb arvesse mahepõllumajandusliku tootmise toetuse saamise kohustusliku koolitusena (6 tundi).
Infopäev toimub “Teadmussiirde pikaajaline programm mahepõllumajanduse tegevusvaldkonnas” raames, toetab Euroopa Liit.
Lisainfo:
Elen Peetsmann
maheteave@gmail.com