Infopäev – Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.
13. mai 2016
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab tasuta infopäeva põllumajandustoodete ja toidutootjatele:
Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.
Infopäevade toimumisajad ja kohad:
09. mail 2016 kell 10 Tallinnas (Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas, J. Vilmsi 53g Tallinn)
13. mail 2016 kell 11 Tartus (Tartu Põllumeeste Keskliidus, Jalaka 48 Tartu)
Infopäeva planeeritud kestus on 5 tundi ja 15 minutit.
Infopäeval käsitletavad teemad:
• Toidutööstuse arengud ja toidutrendid maailmas ja Eestis. Tootearendus.
Lektor professor Raivo Vokk
• Lisaained meie toidus.
Lektor Tallinna Tehnikaülikooli Toiduainete Instituudi assistent Erge Tedersoo
• Kuidas tagada toote märgistuse vastavus toidualase teabe määruse 1169/2011 nõuetele?
Lektor Veterinaar- ja Toiduameti jaekaubanduse, mahepõllumajanduse ja mitteloomse toidu büroo peaspetsialist Tiiu Rand
• Praktilised harjutused: toitumisalase teabe arvutamine ja esitamine.
Lektor Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna juht Evi Randpere
Infopäevade sihtgrupp on põllumajandustoodete tootmise ja töötlemisega ning põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega tegelevad isikud, neile on infopäevad tasuta. Teistele on ühe infopäeva osalustasu 47 EUR/in.
Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 3 päeva enne iga infopäeva toimumist SIIN.
Lisainfo ja küsimuste korral võtke palun ühendust:
Evi Randpere,
EPKK toiduvaldkonna juht,
tel: 509 7819,
e-post: evi@epkk.ee
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.