Infopäev “ Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet”
8. nov. 2016
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab infopäeva “ Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.”
Koht: Ida-Virumaa – Jõhvi, Rakvere tn.27, 41533
Toimumisaeg: 8. november 2016 11:00-16:15
Kava:
10:30 – 11:00 Kogunemine, tervituskohv
11:00 – 12:00 Toidutööstuse arengud ja toidutrendid maailmas ja Eestis. Tootearendus. Lektor prof. Raivo Vokk
12:00 – 13:30 Lisaained meie toidus. Lektor Tallinna Tehnikaülikooli Toiduainete Instituudi assistent Erge Tedersoo
13:30 – 14:00 Lõunapaus
14:00 – 15:30 Kuidas tagada toote märgistuse vastavus toidualase teabe määruse 1169/2011 nõuetele. Lektor Veterinaar- ja Toiduameti jaekaubanduse, mahepõllumajanduse ja mitteloomse toidu büroo peaspetsialist Tiiu Rand
15:30 – 16:15 Praktilised harjutused: toitumisalase teabe arvutamine ja esitamine. Lektor Evi Randpere Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna juht
16:15 Infopäeva lõpp
Infopäeval osalemine on põllumajandustoodete tootmise ja töötlemise, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega tegelevatele isikutele tasuta ja saadav toetus on vähese tähtsusega abi.
Teistele on infopäeva osalustasu on 47 EUR/in. Osalustasule lisandub käibemaks.
Registreerumine kuni 01. novembrini 2016 või kuni kohtade täitumiseni. Infopäeval osalemiseks palume kindlasti registreeruda SIIN
Lisainfo vajadusel ja küsimustel korral võtke palun ühendust: Evi Randpere, EPKK toiduvaldkonna juht, tel: 509 7819, e-post: evi@epkk.ee
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.