Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Infopäev „Sissejuhatus lihasektori kvaliteedikava väljatöötamisse“

22. sept. 2021 10:00 - 12:15

Eesti Maaülikool korraldab 22. septembril 2021 kell 10.00–12.15 veebis infopäeva „Sissejuhatus lihasektori kvaliteedikava väljatöötamisse“.

Päevakava:

  • 10.00–10.25 Sissejuhatus ja ÜhendPiP-i ühistegevuse valdkonna tegevuste tutvustus – Rando Värnik, Eesti Maaülikool (ettekanne asub SIIN).
  • 10.25–10.45 Põllumajandustoodete ja toiduainete kvaliteedikavade toetamisest – Liis Raska, Maaeluministeerium (ettekanne asub SIN).
  • 10.45–11.45 Lihasektori kvaliteedikava eesmärk, majanduslik kasu ja näited maailmast – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (ettekanne asub SIIN).
  • 11.45–12.15 Arutelu ja kvaliteedikavade väljatöötamise töörühmade moodustamine – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.

Infopäeval osalemine on tasuta, kuid selleks tuleb registreeruda SIIN (https://forms.gle/kWEVA3ysyCcafuqX9). Link veebikeskkonnaga liitumiseks saadetakse enne infopäeva toimumist osaleja meilile.

Lisainfot saab Taavi Kiisa käest meiliaadressilt taavi.kiisk@emu.ee.

Infopäev toimub MAK 2014–2020 meetme „Teadmussiirde programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ ühistegevuse valdkonna raames ning seda toetab Euroopa Liit.

MAK_logo