Infopäev Toidu sensoorika II
4. märts 2015
Harjumaa
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK), Akadeemia tee 15A, Tallinn
Harjumaa
EPKK korraldab toiduekspertidele Tallinnas Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK)
Infopäeva Toidu Sensoorika II ,viitenumber 112013371141.
Koolituspäeva kava:
9:45-10:00 Kogunemine ja osalejate registreerimine
10:00-10:20 Põhimaitsete tuvastamine – duo-trio test
10:20-10:45 Lõhnamolekulid
10:45-11:15 Maitselävede tuvastamine – standardtest (viiele põhimaitsele: magus, soolane, hapu, kibe, umami)
11:15-12:15 Hindamiskomisjoni koolituse teooria – assessoritele esitatavad nõuded, komisjoni töö eripära, hindamise põhitõed
12:15-12:45 Praktilised ülesanded: erinevate proovide hindamine
12:45-13:45 Kirjeldav sensoorne analüüs (juust)
13:45-14:00 Päeva kokkuvõte, tulemused, küsimused
Lisainfo
Kristi Varrik
EPKK toiduvaldkonna spetsialist
kristi@epkk.ee
+372 600 9349
www.epkk.ee