Infopäev “Toiduainete funktsionaalsus“
10. dets. 2019
BioCC OÜ korraldab tasuta infopäeva teemal „Toiduainete funktsionaalsus“
Käsitletavad teemad: Heaolulised terviseprobleemid maailmas, mikroobide ja toitumise roll tervise säilitamisel. Funktsionaalsed toidud, funktsionaalsete toidutoodete trendid maailmas, prebiootikumid, kiudained, teised bioaktiivsed komponendid, probiootikumid ning postbiootikumid.
Infopäeva läbiviijad on Epp Songisepp, PhD ja prof. Mihkel Zilmer.
Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud. Ettevõtte vähese tähtsusega abi (VTA) vaba jääki saab kontrollida veebilehelt https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi
Lisainfo: info@toiduteave.ee
Päevakava
9.30-10.00 Registreerimine, hommikukohv
10.00-11.00 Mikroobide roll tervise säilitamisel. Epp Songisepp, PhD
11.00-11.15 Kohvipaus
11.15-12.15 Söömine, toit, funktsionaalsed toiduained. Mihkel Zilmer, PhD
12.15-13.00 Lõuna
13.00-15.30 Söömine, toit, funktsionaalsed toiduained. Mihkel Zilmer, PhD
15.30-16.00 Arutelu, küsimustele vastamine