Infopäev “Toiduhügieen”
14. dets. 2012
Viljandimaa
Viljandi, hotell Centrum (aadress: Tallinna tn 24, Viljandi)
Viljandimaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDUHÜGIEEN
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise või -töötlemisega tegelevad
füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg- ja koht
reede, 14.12.2012, hotell Centrum (aadress: Tallinna tn 24), Viljandi
Teemad
Toitu käsitlevad õigusaktid
Toiduhügieeni põhimõtted
Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ning selle vältimine
Toidu säilitamise viisid ja tingimused
Puhastamine, desinfitseerimine
Isiklik hügieen
Enesekontrolli põhimõtted
Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175; 731 3275; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis/
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl@emu.ee
Kreutzwaldi 56-304,306
51014 Tartu