Infopäev “Toiduohutuse ja -hügieeni tagamine toidukäitlemisettevõttes”
14. veebr. 2014
Võrumaa
Võru, hotell Tamula (aadress: Vee tn 4, Võru)
Võrumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDUOHUTUSE JA -HÜGIEENI TAGAMINE TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 14.02.2014; hotell Tamula, aadress: Vee tn 4, Võru
Käsitletavad teemad:
– õigusaktidest tulenevad kohustused;
– toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem;
– bioloogiliste, füüsikaliste ja keemiliste ohtude ohjamine;
– eeltingimusprogrammid toiduohutuse tagamisel (puhastamine ja desinfitseerimine, toidukäitlejate isiklik hügieen, kahjuritõrje).
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174
või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
—
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu