Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Infopäev “Toiduohutuse ja -hügieeni tagamine toidukäitlemisettevõttes”

15. dets. 2014

Võrumaa

Võru, hotell Tamula (Vee tn 4, Võru)

Võrumaa

 

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva
TOIDUOHUTUSE JA -HÜGIEENI TAGAMINE TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad 
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht:  esmaspäev, 15.12.2014, hotell Tamula (Vee tn 4), Võru

                                               

Teemad:
– õigusaktidest tulenevad kohustused;
– toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem;
– bioloogiliste, füüsikaliste ja keemiliste ohtude ohjamine;
– eeltingimusprogrammid toiduohutuse tagamisel (puhastamine ja desinfitseerimine, toidukäitlejate isiklik hügieen, kahjuritõrje).

Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Ajakava 
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud, 

vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
tel 731 3175; 731 3275; 731 3174

või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil 
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.

Eesti Maaülikooli Avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1-304;306
51014 Tartu