Infopäev-veebiseminar: “Koostöö müügis- 6 õpetlikku kogemuslugu eksportturgudelt”.
8. nov. 2022 14:00 - 16:30
Infopäev-veebiseminar toimub programmi Ekspordivägi raames, mille eesmärk on kasvatada Eesti toidusektori rahvusvahelise müügi teadmisi ja oskusi. “Koostöö müügis- 6 õpetlikku kogemuslugu eksportturgudelt”. on kolmas 2022. a sügisel toimuvast kolmeosalisest veebiseminaride sarjast.
Infopäeva – veebiseminari videosalvestus on leitav: SIIN
Päevajuhi slaidid on leitavad: SIIN
Sander Sulane – Artisan Honey ekspordiseiklused Jaapanis on leitav: SIIN
Sven Šulga – Moe eksport Prantsusmaale on leitav: SIIN
Liina Lindsalu – Pingutsed ekspordis kannavad vilja aga mõnikord plaanitust hiljem on leitav: SIIN
Piret Ahun – Kuidas Saaremaine Öun maailma avastab on leitav: SIIN
Nelly Vahtramaa – RemedyWay OÜ koostöö müügis on leitav: SIIN
Sihtgrupp
Kõik huvilised toidusektorist.
Infopäeva-veebiseminari teemad:
- Milline on eksporditurule sisenemise eeltöö ja selle vajalikkus?
- Miks hoolimata pikast ja põhjalikust eeltööst eksporti ei saavutata?
- Erinevate kultuuriruumide eripärade olulisus müügi ettevalmistamisel.
- Millised on lõbusad ja õpetlikumad juhtumid ekspordipartnerite vahelises koostöös?
- Kuidas Eesti õuntest valmivad maailma parimad müügitooted?
- Võimalikud lahendused koostööks sihtriigi HORECA sektoriga.
- Millist lisandväärtust loovad sündmusturunduse tegevused ettevõttele ja tootele?
Esinejad:
“Artisan Honey ekspordiseiklused Jaapanis – tundmatu väikeriigi tooted tugeva kontekstiga kultuuriruumis.” Sander Sulane, Artisan Honey OÜ ekspordijuht
“Koostöö konjakitootjaga pöördus Moe ekspordiks Prantsusmaa turule!“ Sven Sulga, Moe OÜ müügijuht
“Pingutused ekspordis kannavad vilja – aga mõnikord plaanitust hiljem!” Liina Lindsalu, Karila Lilled/ Karila OÜ ekspordijuht
“Kuidas saaremaine Öun maailma avastama läheb – ettevalmistused öhkutöusuks” Piret Ahun, Öun Drinks OÜ ekspordijuht
Alvar Roosimaa, Jaanihanso Siidrivabriku peremees.
Nelly Vahtramaa, RemedyWay OÜ müügi- ja turundusjuht.
Arutelu: Kuidas sündmusturunduse kaudu müüki kasvatada? Kui keeruline on siseneda USA ja Jaapani eksportturule HORECA sektorisse? Kas ja kuidas saab mõõta oma toote müügitulemust läbi kokaraamatute ja koolituste – õpitubade turundamise?
Infopäeval-veebiseminaril osalemine on tasuta, kuid selle eest arvestatakse vähese tähtsusega abi kuni 131€ ühe osaleja kohta.
Teadmussiirde pikaajaline programm toidusektori müügivõime edenduse tegevusvaldkonnas viiakse ellu “Eesti maaelu arengukava 2014-2020” meetme „Teadmussiire ja teavitus“ tegevuse liigi „Pikaajalised programmid“ raames ning seda rahastatakse Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist (EAFRD).